Mini magick20170607 29798 16tf2hv
Talks & Interviews

TRENDSH/P

hosting TRENDSH/P 2017 Inspiratie en Innovatie

Martiniplaza | Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Op donderdag 19 oktober 2017 houdt Trendship vast aan haar succesformule, maar kiest het voor een andere omgeving. Trendship verhuist naar dé startup-city van Noord-Nederland: Groningen.

CITY OF TALENT: GRONINGEN

Trendship zoekt met haar verhuizing naar Groningen bewust een jong ondernemersklimaat op. Het aantal start-ups in Groningen neemt de laatste jaren explosief toe, het aantal (vaste) banen groeit harder dan het landelijke gemiddelde en met de RUG en Hanzehogeschool is Groningen een kweekvijver van talent. Oud-minister en voormalig eurocommissaris Neelie Kroes toonde zich in 2016 al onder de indruk van de vooruitgang die de Groningse ondernemersscene doormaakt. Trendship kiest er bewust voor om zich middenin het epicentrum van de noordelijke zakenmarkt te positioneren.

WHAT’S NEXT?

Waar ooit ieder jongetje de nieuwe Messi of frontman van een popband wilde worden, dromen we er anno 2017 om van een start-up een booming business te maken. De nerds van toen zijn de voorbeelden van nu. Trendship 2017 stimuleert succesvol ondernemerschap met aandacht voor toekomstverkenners, vernieuwers en gevestigde namen die innovatie blijven najagen. Het evenement creëert maatschappelijke impact met een mix van drie inspirerende sprekers, gadgets en een bomvolle playground met gave innovaties.

COPRODUCTIE

De organisatie van Trendship is in 2017 een coproductie van het zakelijke platform noordz in samenwerking met TRES. Het evenement is uitgegroeid tot hét platform voor de noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie. Trendship is jaarlijks tot de laatste stoel uitverkocht met de komst van 1500 mensen die op hoog niveau worden bijgespijkerd.

Sign up